Cintes adhesives Atyt

Cintes antilliscants

Cintes de doble cara amb suport de T.N.T. o polièster

info@atyt.es
93 899 50 34


Qui Som
Adhesivos Técnicos y Troquelados és una companyia concebuda per a proporcionar assessorament expert i un servei especialitzat en productes adhesius de tipus tècnic, sigui quina sigui la seva activitat. Disposem d’una amplia cartera de productes, a la que periòdicament anem incorporant novetats.

Li orientem per trobar el producte que necessiti; el nostre equip d’assessorament pot desplaçar-se i analitzar in situ , conjuntament amb els seus tècnics, les seves necessitats adhesives.

Sempre oferim la millor relació qualitat – preu , ja que col•laborem amb els principals fabricants de cintes adhesives i podem oferir preus competitius.

La nostra capacitat de transformació ens permet oferir, de manera molt àgil, un producte totalment personalitzat; podem tallar qualsevol de les nostres referències a l'amplada i amb el metratge que vostè necessiti.

També li podem lliurar el producte rebobinat sobre un mandrí fet a mida per a vostè, amb el seu logotip, la seva pàgina web, la imatge o marca que desitgi.

Igualment, li podem servir el producte totalment acabat, en blisters personalitzats o retractilat per facilitar la seva posterior comercialització.

Els nostres clients estan presents en tots els sectors industrials com: energia eòlica, sistemes de ventilació, aire fred i calent, construcció, indústria tèxtil, fabricants de mobles, indústria del calçat, indústria química, ferrocarrils, drassanes, esport, instal•ladors estands per fires, fàbriques d’automòbils, indústria auxiliar automoció, decoració, etc. En definitiva, on es necessiti una cinta adhesiva, Adhesivos Técnicos y Troquelados té el seu compromís de servei.