Cintes adhesives Atyt

Cinta de paper krafft Ref. 6020

Escuma acrílica VHB

info@atyt.es
93 899 50 34


Novetats:

ATyT, amb la voluntat d’oferir cada dia millors solucions adhesives que responguin a les necessitats dels seus clients, ha incorporat a la seva cartera de productes les següents:

Bumpers adhesius

Producte adhesiu de poliuretà, en diferents formes i espessors. Resisteixen temperatures entre -35 ºC i + 90º C. Colors transparent i negre. El producte es presenta en fulles o en rotllos.

Entre les múltiples aplicacions que té, destaquen l'amortiment de sorolls i vibracions, anivellar o estabilitzar, protegir, prevenir les esgarrapades i les esllavissades i els sistemes de tancament. [ Veure producte ]Cinta reversible (contratipus ref. 4973)

Pel•lícula de polièster extremadament fina, amb adhesiu de doble cara. Resistent a la llum, als solvents i productes químics. Excel•lent resistència a la temperatura. Baixa força adhesiva; es retira sense deixar restes de massa. Se subministra en 25 m x 19 mm.

S'utilitza per al muntatge de pel•lícules litogràfiques, fixació reversible de materials llisos i muntatge de pel•lícules quan l'espai està limitat.

És el contratipus perfecte de la referència 4973 de Tesa, que s'ha deixat de comercialitzar. I a un preu excel•lent. [ Veure producte ]Cinta de senyalització temporal de carreteres. Ref. BLE 150 GROGA. TYP I P5

Cinta de senyalització temporal de carreteres, fruit d'un treball de recerca aplicada realitzat durant més de 25 anys. Compleix els requisits establerts en l'homologació de tràfic TYP I P5 i Certificació BAST.
Instal•lació excepcionalment ràpida i fàcil.

Gran durabilitat; resisteix el trànsit i les condicions climàtiques adverses. [ Veure producte ]Cinta poliamida (Kapton)

Suport de làmines de poliamida revestides a pressió amb silicona adhesiva, per una única banda.
El material adhesiu és fàcil de tallar i segellar, sense necessitat de raspar ni ratllar la superfície.

Entre les aplicacions, destaca la protecció electrònica, a la calor i a la humitat, de qualsevol component, com targetes de circuit dels ordinadors, transformadors electrònics, xarxa elèctrica, interruptors elèctrics, etc.

Se subministra amb una llargada de 33 metres i una amplada personalitzada. [ Veure producte ]Cinta PET amb silicona

Cinta adhesiva amb suport de film de polièster i adhesiu de silicona. Mostra unes excel•lents propietats d'aïllament dielèctric. Resistent a les altes temperatures i als dissolvents.

Disponible en tres colors: vermell (Ref. 981), verd (Ref. 982) i blau (Ref. 983).

Àmpliament utilitzada per a l'aïllament elèctric en motors, transformadors i bobines. També en tot tipus d'aplicacions en les que es requereixi una protecció temporal resistent. [ Veure producte ]Tira de led adhesiva

Tires de led amb adhesiu extra-fort; s'adhereix fortament sobre qualsevol superfície. Producte apte per a ús interior i exterior. Disponible en colors simples o RGB.

Estan armades en paral•lels de sèries de 3 leds, fet que permet alimentar-les directament amb 12VDC. El seu consum varia entre 200 i 600 mA. per metre, depenent de les longituds i models de tires que s'utilitzin.

Les tires per a ús interior poden ser tallades cada 5 cm les de colors simples i cada 10 cm les RGB. Les tires d'exterior també es poden tallar, però no es recomana utilitzar-les directament a intempèrie sense abans aplicar algun material segellant a la zona de tall. [ Veure producte ]