Cintes adhesives Atyt

Cinta Gaffer

Escumes

info@atyt.es
93 899 50 34


FLEXO I ARTS GRÀFIQUES


La flexografia és una tècnica d'impressió en relleu. Es realitza utilitzant un corró giratori de cautxú, que recull la tinta i, per contacte, la fa arribar a un altre cilindre que, per mitjà d'uns forats de mida microscòpica, transfereix una lleugera capa de tinta regular i uniforme al clixé, que la imprimeix en el suport.
El clixé acostuma a ser de fotopolímer, ja que és un material molt flexible i, per tant, capaç d'adaptar-se a suports d'impressió molt variats: caixes de cartró corrugat, pel•lícules de plàstics (polietilè, polipropilè, polièster, etc), bosses de paper i plàstic, tovallons, papers higiènics, diaris, etc.
Es un sector que requereix un producte adhesiu altament tècnic que asseguri la impressió d’alta qualitat en els diferents tipus de suport. La versatilitat del nostre producte de les densitats mitjana-baixa i mitjana-alta permet a les empreses reduir el seu estoc, doncs la qualitat de la impressió en els diferents tipus de suport és òptima. Quan es requereix, també disposem de les densitats extra alta i baixa.

Els sistemes d'impressió com offset, serigrafia, gravat en relleu, tipogràfic i digital requereixen un producte tècnic adhesiu especialitzat i d'alta qualitat. Igualment, la nostra gamma de productes cobreix les necessitats de l'enquadernació i els acabats d'alta qualitat.ARTS GRÀFIQUES


Print 100 coarrugat

Print 100 coarrugat siliconat

Print 200 coarrugat siliconat

Print 300 coarrugat

Print 300 diferencial
GAMMA FLEXOGRAFIA 0,38 mm (Banda estreta)


Cinta flexogràfica. 0,38 mm. Densitat baixa

Cinta flexogràfica. 0,38 mm. Densitat mitja

Cinta flexogràfica. 0,38 mm. Densitat alta


GAMMA FLEXOGRAFIA 0,55mm (Banda ampla)


Cinta per a flexografia. Densitat baixa. Color groc. Ref. 10L

Cinta per a flexografia. Densitat mitja - baixa. Color rosa. Ref. 20L

Cinta per a flexografia. Densitat mitja - alta. Blanc. Ref. 30L

Cinta per a flexografia. Densitat alta. Color blau. Ref. 40L